x

Vergeet je gratis e-book niet!

Meer vrijheid & inkomen? Leer Day Traden E-Book


Download onze gratis
"Meer vrijheid & inkomen? Leer Day Traden"
E-book


Verdien een extra inkomen met Day Traden op de Amerikaanse aandelenmarkt

Verdien een extra inkomen met Day Traden op de Amerikaanse aandelenmarkt


By Yourowntrading |  11-02-2020 | Masterclass | 0 Reacties 

Daytrading is het gedurende de beursdag ('intraday') kopen en verkopen van beleggingen om te profiteren van prijsfluctuaties tijdens de handelsdag.
Voor het einde van de handelsdag worden alle posities gesloten.
De meest actieve belegger wordt een daytrader genoemd.
Daytraders zijn vrijwel altijd actief op de beurs en openen en sluiten 1 of meerdere posities op dezelfde dag.
Het doel van de daytrader is om aan het eind van de dag, wanneer de beurzen zijn gesloten, geen effecten meer in bezit te hebben.
Zodoende vermijden ze het risico dat de beurzen lager openen dan de voorgaande handelsdagen en ze zodoende een vermindering van hun portefeuille ervaren.

 

Hoe is Day Traden onstaan


Tijdens de hoogtijdagen van de technische zeepbel eind jaren negentig verdienden daghandelaren gemakkelijk geld met het kopen en verkopen van internetaandelen.
Er was in die tijd niet veel vaardigheid voor nodig.
In slechts 17 maanden tussen oktober 1998 en maart 2000 schoot de NASDAQ Composite omhoog van ongeveer 1.344 naar een hoogtepunt van ongeveer 5.132.
Het enige wat je hoefde te doen was die vloedgolf berijden om de winst binnen te halen.
Veel van die handelaren maakten de index evenveel korter toen ze in oktober 2002 naar een dieptepunt van ongeveer 1108 daalden, terwijl de index in 31 maanden 78% van zijn waarde verloor.

Zodra de bubbel volledig leeg was, droogde het gemakkelijke geld op.
Veel van degenen die profiteerden van geluk en timing verlieten de handel en zochten ander werk.
Ze ontdekten dat daghandel, net als elk ander beroep, opleiding en vaardigheden vereist om consequent de kost te verdienen.

Deel jou ervaring onderaan de pagina
Terug naar de inhoudsopgave  

Hoe is Day Traden onstaan


Wat definieert een daghandelaar? Op 28 september 2001 hebben FINRA en NYSE hun definities van daghandelaren gewijzigd. Een nieuwe term die ze gebruiken is 'patroon daghandelaar'. Een belegger kan worden geclassificeerd als een daghandelaar met een patroon door een van de volgende twee kenmerken te hebben: hij of zij handelt vier of meer keer binnen een periode van vijf dagen, op voorwaarde dat het aantal daghandel meer dan 6% van de totale handel van de klant bedraagt activiteit voor diezelfde periode van vijf dagen, of Het bedrijf waar de belegger transacties doet of een nieuwe rekening opent, beschouwt hem of haar redelijkerwijs als een daghandelaar. Zodra een belegger als een daghandelaar wordt beschouwd, moet de makelaardij hem als zodanig classificeren, en de belegger is dan onderworpen aan verhoogde eigenvermogensvereisten. Hoofdzakelijk, moet de brokerage minimum eigen vermogen van $ 25.000 nodig aan het begin van de handelsdag van de klant. Deze minimale eigenvermogensvereiste is geïntroduceerd door de Securities & Exchange Commission (SEC) en de NYSE. Om ervoor te zorgen dat aanzienlijke verliezen kunnen worden gecompenseerd door het eigen vermogen van de daghandelaar, pakt het vereiste het inherente risico aan dat aan makelaars wordt opgelegd door middel van leveraged day trading-activiteiten aan. Er is ook een restrictievere margeregel geïmplementeerd. Daghandelaren mogen slechts vier keer hun onderhoudsmarge kopen. Als dit niveau wordt overschreden, moet het bedrijf een margestorting doen naar de daghandelaar, die vervolgens vijf werkdagen de tijd heeft om het geld te storten voordat de rekening wordt beperkt tot handel op basis van contant geld gedurende 90 dagen of totdat aan de oproep wordt voldaan .
Deel jou ervaring onderaan de pagina
Terug naar de inhoudsopgave  

Hoe is Day Traden onstaan


Er zijn twee verschillende soorten daghandelaren. Er zijn twee verschillende soorten daghandelaren. Professionele daghandelaren werken voor grote financiële instellingen. Ze hebben toegang tot de tools en training die nodig zijn om hun carrière tot een succes te maken. Het grote voordeel van een professionele daghandelaar is dat u niet in uw eigen kapitaal handelt. In plaats daarvan is het kapitaal van klanten en / of het bedrijf, dus er is geen risico voor iemands eigen vermogen. De meeste professionele handelaren kunnen hun emoties en vooroordelen bij de deur achterlaten. Een ander soort daghandelaar is de individuele handelaar, die solo op de markten speelt. Deze handelaren moeten de markt, technische analyse en prijsbewegingen kunnen begrijpen. Ze moeten ook toegang hebben tot onderzoek, nieuws en analyse. En tenzij ze klanten hebben voor wie ze handelen, verhandelen ze meestal hun eigen kapitaal, wat betekent dat er veel op het spel staat. Wat kapitaal betreft, hebben individuele handelaren meestal een aantal opties als het gaat om hun handelsaccounts - contant versus marge-account. Op een geldrekening gebruiken handelaren hun eigen kapitaal bij het doen van een transactie. In een marge-rekening krijgt de handelaar een lening van de makelaardij. De meeste bedrijven hebben een minimale investering nodig voordat handelaren kunnen beginnen met handelen op marge. Omdat ze te maken hebben met geld van een bedrijf, zijn er meestal meer regels die moeten worden gevolgd.
Deel jou ervaring onderaan de pagina
Terug naar de inhoudsopgave  

Hoe is Day Traden onstaan


Wat heb je minimaal nodig om te Day Traden Day trading vereist een professioneel softwareplatform en een snelle internetverbinding. Hoewel het mogelijk is om uw eigen handelsplatform te ontwerpen en te bouwen, gebruiken de meeste handelaren een voorverpakte setup die wordt aangeboden door hun makelaardij of een gespecialiseerd softwarebedrijf. Het is het beste om een ​​krachtige desktop te hebben met minimaal twee monitoren - bij voorkeur vier tot zes. U hebt meerdere schermen nodig om de grafieken en technische indicatoren weer te geven die uw koop- en verkoopsignalen zullen geven. Wanneer u een makelaarsplatform gebruikt, zorg er dan voor dat realtime nieuws en datafeeds in het pakket zijn opgenomen. U hebt die gegevens nodig om grafieken op te stellen die trends blootleggen en de gewenste tijdframes en handelsstrategieën weergeven. Een pure daghandelaar koopt en verkoopt aandelen of andere beleggingen en beëindigt de handelsdag in contanten zonder openstaande posities. Als een positie 's nachts of voor meerdere dagen wordt aangehouden, wordt dit "een positiehandel" genoemd. Daghandelaren kunnen beide benaderingen gebruiken, afhankelijk van hun handelsstijl en de aard van hun beleggingen.
Deel jou ervaring onderaan de pagina
Terug naar de inhoudsopgave  

Hoe is Day Traden onstaan


Technische indicatoren Bekendheid met aandelen en marktfundamentals is niet voldoende om als handelaar te slagen. U moet technische analyse en alle tools begrijpen die worden gebruikt om grafiekpatronen, handelsvolume en prijsbewegingen te ontleden. Enkele van de meest voorkomende indicatoren zijn ondersteunings- en weerstandsniveaus, voortschrijdend gemiddelde convergentiedivergentie (MACD), volatiliteit, prijsoscillatoren en Bollinger Bands. Leren en begrijpen hoe deze indicatoren werken, krast slechts het oppervlak van wat u moet weten om uw persoonlijke handelsstijl te ontwikkelen. Er zijn honderden boeken en duizenden artikelen geschreven over daghandel. Je kunt ook online of persoonlijk lessen volgen.
Deel jou ervaring onderaan de pagina
Terug naar de inhoudsopgave  

Hoe is Day Traden onstaan


Daghandelsstrategieën Handelen vereist voldoende kapitaal om te profiteren van vrij grote posities. De meeste handelaren verdienen hun geld aan relatief kleine prijsbewegingen in liquide aandelen of indexen met een middelhoge tot hoge volatiliteit. U heeft prijsbewegingen nodig om geld te verdienen - lang of kort. Hogere volatiliteit impliceert een hoger risico, met het potentieel voor grotere beloningen en verliezen. Tenzij u honderden of meer aandelen van een aandeel kunt kopen, verdient u niet genoeg geld aan transacties om de commissies te dekken. Hoe lager de prijs van het aandeel, hoe meer aandelen je nodig hebt om voldoende hefboomwerking en totale prijsbeweging te krijgen. De sleutel tot succesvol handelen is het ontwikkelen van technieken om entry- en exitpunten te bepalen. De meeste handelaren ontwikkelen een stijl waar ze bij blijven als ze er eenmaal vertrouwd mee zijn. Sommigen verhandelen slechts één of twee aandelen per dag, terwijl anderen een klein mandje met favorieten verhandelen. Het voordeel van slechts een paar aandelen handelen is dat u leert hoe ze onder verschillende omstandigheden handelen en hoe beweging wordt beïnvloed door de belangrijkste marktmakers.
Deel jou ervaring onderaan de pagina
Terug naar de inhoudsopgave  

Hoe is Day Traden onstaan


Succes in daytraden daghandel Het slagingspercentage voor daghandelaren wordt geschat op slechts ongeveer 10%. Met alle aandacht die daghandel trekt, lijkt het erop dat de theorie deugdelijk is. Critici beweren dat als dat zo was, tenminste één beroemde geldbeheerder het systeem onder de knie zou hebben gehad en de titel "de Warren Buffett van de daghandel" zou hebben opgeëist. De lange lijst van succesvolle investeerders die in hun eigen tijd legendes zijn geworden, omvat niet één persoon die zijn of haar reputatie heeft opgebouwd door daghandel. Zelfs Michael Steinhardt, die zijn fortuin verdiende in tijdshorizons variërend van 30 minuten tot 30 dagen, beweerde een langetermijnperspectief te hebben op zijn investeringsbeslissingen. Vanuit economisch perspectief schuwen veel professionele geldmanagers en financiële adviseurs de daghandel, omdat de beloning het risico simpelweg niet rechtvaardigt. Dus als ongeveer 90% van de daghandelaren geld verliest, hoe kan iemand dan op deze manier de kost verdienen? Het antwoord ligt in professionele training, ijverig onderzoek, verfijnde vaardigheden, geweldige discipline en het vermogen om fouten toe te geven en uw verliezen te beperken. Je moet bereid zijn om in een fractie van een seconde, emotieloze beslissingen te nemen op basis van informatie die soms onvolledig, tegenstrijdig en per seconde verandert. De statistieken bewijzen dat het duidelijk veel gemakkelijker is dan gedaan. Ontwikkel een proces en probeer het uit met fictieve transacties. Verfijn het proces en ontdek wat voor u werkt. Alleen dan moet u echt geld op het spel zetten en de markten actief gaan verhandelen. Ervaren handelaren definiëren wat een handelsopstelling is, en de combinatie van patroon en indicator die ze willen zien voordat ze de trekker overhalen. Ze wijken zelden af ​​van die opstellingen om de focus te behouden en hun emoties op afstand te houden. Zodra u een positie invoert, moeten er stops worden geplaatst om u uit die positie te halen wanneer een gespecificeerde verliesdrempel wordt bereikt. Als een transactie de verkeerde kant op gaat, zal hoop niet helpen om deze om te keren. Als u de transactie verlaat, wordt uw kapitaal vrijgemaakt voor herschikking naar een meer veelbelovende transactie. Je wilt verliezers zo snel mogelijk verlaten en de winnaars berijden zolang ze winstgevend zijn.
Deel jou ervaring onderaan de pagina
Terug naar de inhoudsopgave  

Hoe is Day Traden onstaan


Conclusie Day trading is niet voor bangeriken. Een winnende strategie kan het uitvoeren van veel transacties op één dag omvatten, terwijl de valkuil van overhandel en het vermijden van enorme commissies wordt vermeden. Daghandel kan zowel leuk als winstgevend zijn - als u de kneepjes leert en realistische doelen stelt. Als u geïnteresseerd bent om daghandelaar te worden, zou uw eerste stap moeten zijn om een ​​makelaar te kiezen die bij uw behoeften past.
Deel jou ervaring onderaan de pagina
Terug naar de inhoudsopgave  Wacht dit is nog niet alles!Het volgende super aanbod is nog een kwartier geldig

Normale prijs: €997,- Tijdelijke prijs:
+ 1 Maand gratis live trading sessies (daarna 99.97 euro per maand, deze kosten heb je er met 1 of 2 trades uit)
* Je kunt na die gratis maand ieder moment stopzetten

De complete Day Trading Masterclass Video Cursus. (Levenslang toegang)


12 uur video cursus
Leer mijn 4 strategieën
Dagelijks samen live day traden
Wekelijkse mentoring sessies
Gebruik mijn scanners
Grote community met traders & studenten
Ingericht voor part-time trading


Het is mijn missie om Day Trading voor iedereen toegankelijk te maken.Ja! Ik wil ook Day Traden leren

Nee, ik heb al genoeg geleerd

Waardevol? Doe me een plezier en deel het artikel op social media!

pin it
share
 

Er zijn nog geen reacties.
 

Plaats een reactie


Geld verdienen op internet met Jacko Meijaard. Alles over affiliate marketing, zoekmachine optimalisatie, internet marketing en meer. Klik verder!

Meer trading tips!